Home Bioresonantie Buteyko Methode Tarieven       Wies Dekker           Interessant        Contact    
 
Bioresonantie

Wat is Bioresonantie?
Bioresonantie is een methode om met resonantietrillingen het lichaam in balans te brengen. De methode wordt ook wel met acupunctuur vergeleken, maar dan zonder naalden.

Hoe werkt Bioresonantie?
zon De werking van bioresonantie is het makkelijkst te verklaren met een voorbeeld uit de natuur. De oudste vorm van de bioresonantie is het zonlicht. Wanneer zonlicht op onze huid komt dan worden er processen op gang gebracht. Niet door de opwarming van de huid, maar door het ultraviolette deel van het zonlicht. Dat (onzichtbare) licht is in staat om pigmentvorming op gang te brengen.
Onze huid is zo ingesteld dat bij de frequenties van zonlicht de huid verkleurt, en bruin wordt. Daarnaast wordt bijvoorbeeld ook de productie van vitamine D op gang gebracht.
U kunt zich voorstellen dat er naast de smalle frequentieband van het zonlicht ook andere frequenties bestaan, die hun eigen processen op gang brengen. Dat is waar bioresonantie om draait. Een filmpje met meer informatie vindt u op YouTube.

Bioresonantie en gezondheid
We leven in een wereld, die steeds meer verstorende invloeden heeft. Smog. Milieuvervuiling. GSM- en andere straling. Chemische geneesmiddelen en vaccinaties. Conserveermiddelen, kleurstoffen en pesticiden in ons voedsel. Voor steeds meer mensen is het moeilijk om het gezondheidsevenwicht te bewaren.
Veel medicijnen genezen niet, maar werken slechts symptoom-onderdrukkend. Bioresonantie brengt met resonantie-trillingen, de lichaamseigen processen in balans en herstelt ze.

Reguliere geneeskunde en bioresonantie
De reguliere geneeskunde heeft de effecten van bio-energetische trillingen tot op heden aanvaard noch erkend. In de natuurgeneeskunde wordt het principe echter algemeen toegepast. Alleen al in Duitsland werken meer dan 5.500 artsen en Heilpraktiker met bioresonantie.


Toepassingen van bioresonantie

Bioresonantie wordt bijvoorbeeld toegepast bij:
- Voedselintolerantie;
- AllergieŽn;
- Verzuring en cholesterol;
- Vitaliteit van de organen;
- Stralingsbelasting van het lichaam
  (geopatische-, elektriciteitsstraling, beeldscherm, GSM enz.);
- Parasieten, schimmels, bacteriŽn en virussen;
- Tekorten van vitaminen en mineralen;
- Overbelasting door amalgaam;
- Psychische en fysieke achtergronden die storend en/of ziekmakend zijn.

 

 

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de vraag of de aandoening acuut dan wel chronisch is.
- Bij acute aandoeningen is ťťn enkele behandeling vaak al voldoende om een werkzaam zelfgenezend proces in gang te zetten.
- Bij allergieŽn zijn er doorgaans maximaal 5 tot 6 behandelingen nodig.
- Bij chronische aandoeningen zijn over het algemeen ook meerdere behandelingen noodzakelijk. Maar in vergelijking met veel andere therapievormen is een bioresonantiebehandeling met de Rayocomp PS1000 Polar aanzienlijk korter.