Home Bioresonantie Buteyko Methode Tarieven Wies Dekker     Interessant        Contact    
 

 

Wies Dekker

Al sinds haar tiende jaar had Wies last van astma. Ze is er meerdere keren voor opgenomen in het ziekenhuis. In november 2007 volgde Wies de Buteyko-ademtherapie. Sindsdien hoeft ze geen luchtwegverwijdende medicijnen meer te gebruiken.

In 2008 organiseerde het Buteyko Instituut Nederland een opleiding tot Buteyko-ademtherapeut. Jennifer Stark kwam daarvoor naar Nederland. Wies heeft deze opleiding gevolgd, en werkt sindsdien als Buteyko-therapeut onder de vlag van Praktijk Visioen.

In 2011 rondde Wies ook de opleiding hypnotherapie af. Met name de ontspanningsoefeningen die hierbij aan bod kwamen bleken een waardevolle aanvulling op de Buteyko-methode.


Bioresonantie
In hun jonge jaren hadden de kinderen van Wies Dekker veel last van allergieŽn. Reguliere artsen konden geen oplossing bieden. In 2004 kreeg ze de tip dat bioresonantie zou kunnen helpen. Dat bleek inderdaad het geval. Sindsdien heeft Wies Dekker zich verdiept in bioresonantie. Ze volgde een opleiding tot Bioresonantietherapeut en beschikt sinds 2008 over een Rayocomp PS1000 Polar.

Praktijk Visioen heeft bioresonantietherapie opgenomen in haar aanbod, sinds de overname van de G&R Adviespraktijk in 2015.


Beroepsverenigingen en registraties
Wies is lid van de Nederlandse Vereniging van Buteyko-therapeuten (VBT), en van de Vereniging tot Bevordering van Alternatieve Geneeskunde (VBAG). Eerder volgde Wies de opleiding HBO-verpleegkunde. Ze is geregistreerd in het BIG-register.

Praktijk Visioen is geregistreerd bij ziektekostenverzekeraars als zorgaanbieder (AGB-code 90-53401) en aangemeld bij het CBP (M-1475015). Praktijk en therapeut vallen onder het tuchtrecht van de RBCZ (910940R).
 

 

Wies Dekker
Buteyko-therapeut Wies Dekker