Home      Fotoreportages    Onderwijs       Klanten           Contact   

Wie is die Baldi?

Baldi Dekker begon als freelance fotojournalist bij het Noord-Hollands Dagblad en Veronica Blad. Tegenwoordig fotografeert hij alleen nog bij wijze van hobby, zoals op de Osirisdag en de HO-Link-conferentie. Begin jaren negentig maakte Baldi de overstap naar de wereld van het hoger onderwijs, met het redigeren van onderwijs- en examenregelingen en studiegidsen.

In mei 1994 werd Baldi benaderd door de Hogeschool West-Brabant (nu Avans) om te assisteren bij de overstap van Volg naar Volg+. Sindsdien heeft Baldi ruime ervaring opgedaan met conversies, en als (freelance) functioneel beheerder van studievolg- en studentinformatiesystemen. Daarnaast verzorgt hij trainingen en werkplekbegeleiding, controles op data, en managementrapportages en kengetallen voor visitaties...

Conversies zijn een specialiteit van Baldi. Hij heeft er al diverse voor z'n rekening genomen. De laatste jaren heeft hij zich met name toegelegd op conversies naar het studentinformatiesysteem Osiris. Bijvoorbeeld:
- Volg+ ⇒ Osiris voor Avans Hogeschool (Breda)
- Volg+ ⇒ Osiris voor Codarts Hogeschool voor de Kunsten (Rotterdam)
- Cats-Caas ⇒ Osiris voor Avans Hogeschool (Breda)
- Cats-Caas ⇒ Osiris voor de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer (Breda)
- Progress ⇒ Osiris voor Avans Hogeschool (Tilburg/'s-Hertogenbosch)
- Progress ⇒ Osiris voor de Fontys Hogeschool en Hogeschool Zuyd (Eindhoven/Heerlen)
- Progress ⇒ Osiris voor de Hanzehogeschool (Groningen)

Baldi is ook regelmatig actief voor Stichting Studielink. Zo verzorgde hij tot juni 2012 wekelijks voor alle bij Studielink aangesloten universiteiten en hogescholen, de managementrapportages over de nieuwe aanmeldingen.

Meer informatie? Mail gerust naar internet.website (apestaart) visioen (punt) nl, of kijk op LinkedIn. Bekijk mijn profiel op LinkedIn