Welkom op de site van conversiespecialist en 'database-tovenaar' Baldi Dekker. In een 'vorig leven' was Baldi actief als freelance fotojournalist voor het Noord-Hollands Dagblad en voor Veronica. Begin jaren negentig maakte hij de overstap naar de wereld van het hoger onderwijs. Tegenwoordig hanteert Baldi zijn fototoestel alleen nog bij wijze van hobby.

Tot en met 2016 maakte Baldi live, tijdens de SISLink- en HO-Linkconferentie, een fotoverslag. Op deze site vind je de laatste vijf fotoverslagen. Klik bijvoorbeeld hier om zijn impressie van de HO-Link 2016 nog eens te bekijken. Met de pijltjestoetsen rechtsboven kun je navigeren tussen de foto's. Fotoverslagen van eerdere jaren vind je via de knoppen bovenaan dit scherm.

In 2017 is Baldi gestopt met het maken van fotoverslagen, maar niet met fotograferen. Op Google Drive vind je alle foto's die hij tijdens de conferenties heeft gemaakt - rijp en groen...

Op zoek naar informatie over de volgende HO-Link conferentie? Deze link brengt je naar de website van DUO en Studielink.

Veel kijkplezier!
     

     

     

     

Foto: Bert van Zomeren (Surf)
Foto: Bert van Zomeren (Surf)