Welkom!

eten

Welkom bij Praktijk Visioen, de praktijk voor ademhaling en gezondheid!

Ik bied de volgende therapieën aan:

Bioresonantie brengt met resonantietrillingen het lichaam in balans. De methode wordt toegepast bij een breed spectrum van klachten en ook wel met acupunctuur vergeleken, maar dan zonder naalden. Ik werk al met deze methode sinds 2008. Sinds de overname van de praktijk G&R Advies in 2015 biedt Praktijk Visioen deze vorm van therapie ook aan aan haar cliënten.

Buteyko is een vorm van ademhalingstherapie. Ademhalen is de basis van onze gezondheid. Een verstoorde ademhaling beïnvloedt vele processen in het lichaam. Vaak hebben we niet eens door dat onze ademhaling afwijkt. Buteyko helpt de ademhaling normaliseren. Sinds 2009 bied ik deze therapie aan.

eten

Natuurvoedingsadvies helpt je kijken naar je voedingspatroon. Goede voeding is de basis voor een goede gezondheid. Voedingsadvies was altijd al een onderdeel van bioresonantie therapie, maar in 2020 heb ik hier ook een aparte opleiding voor gevolgd om mijn kennis te verrijken. Dat is zeker gelukt en nu kun je ook voor los voedingsadvies bij mij terecht.