Buteyko

brochure

Andere Buteyko-therapeuten

Boeken

LEEF GEZOND, ADEM RUSTIG

Boek Plaatje

Astma te lijf met de Buteyko-methode

Door Masha Anthonissen-Kotousova

Uitgeverij Ankh-Hermes

ISBN 978-90-202-0144-4

Masha Anthonissen vertelt over de ontdekking van de arts K.P. Buteyko en de voornaamste principes van zijn methode. De Buteyko-methode is in Rusland door het Ministerie van Volksgezondheid erkend en begint de wereld te veroveren. Officiële onderzoeken hebben aangetoond dat reeds na een week oefenen met deze methode de behoefte aan bronchiënverwijdende middelen bij astmapatiënten met gemiddeld 90% afneemt. De methode is gebaseerd op een trainingsprogramma waarin geleerd wordt om bewust met de ademhaling om te gaan. Discipline is daarbij nodig, maar daarvoor krijgt men gezondheid terug.

LEVEN ZONDER ASTMA

Boek Plaatje

De Buteyko-methode

met voorwoord van Dr. Buteyko

Door Andrey Novozhilov

Vertaald vanuit het Engels door Wim Weel

Uitgave van Albeweging, Loon op Zand

ISBN 978-90-74579-05-6

Een leerzame tekst en veel kleurige illustraties. Ontdek hoe je zelf door middel van deze methode van je astma en ook andere ziektes af kunt komen. Dit boek is een goede aanvulling en ondersteuning voor mensen die een Buteyko-cursus volgen/gevolgd hebben. De Buteyko-methode blijkt niet alleen effectief te zijn bij longziektes, maar kan ook bij andere ziektes verbetering/genezing geven.

UPGRADE JEZELF

Boek Plaatje

Doorbreek je mentale begrenzing

Door Dennis Huizinga

Hoe haal je het beste uit jezelf? In Upgrade Jezelf laat succescoach Dennis Huizenga zien hoe je in contact kunt komen met je werkelijke capaciteiten. Onderwerpen als mindset, voeding, focus, mentaal herstel en ademhaling komen aan bod.